2008

2008

 

November

 

18:e Det blev en eftersläntare hos Ålyan's. En svart tik kikade ut lite efter alla andra - så Amadeus är nu pappa till 10 st välmående valpar!

 

17:e Amadeus och Sunny har varit hos Anna Tidholm på Djursjukhuset Albano och hjärttestat sig. De såg kanonbra ut båda två.

 

17:e Amadeus har blivit pappa till 9 st valpar på Ålyan's Kennel. Mamma Isse och valparna (6 bruna+3 svarta) mår jättebra. GRATTIS!

 

15:e Utställning Åtvidabergs Vinnarutställning 2008. Amadeus har tappat all päls så vi fegade ur redan innan och såg oss slagna av Björnlady's FiaLotta. GRATTIS till BIS 4:an!

 

 

Oktober

 

31:a Utställning i Växjö. Morgonen började bra med ett kallt, snöigt och strömlöst hus! Vi tinade upp på vägen och Amadeus utan päls blev reservplacerad i klassen. Debutanten Sunny blev oplacerad men vi är mäkta imponerade att hon skötte sig så bra ändå. Tack alla trevliga människor som vi träffade och tack till domaren Margareta Skogsberg - det var ett nöje att ställa ut för dig!

 

14:e Vi har hämtat hem Sunny som vi lånar lite av Björnlady's Johan. Vi ska ställa ut henne i Växjö och hon behöver lite tid på sig att vänja sig vid oss.

 

Nu ska vi i fortsättningen hålla er lite mer uppdaterade

 

Copyright © All Rights Reserved

Lots of Fun's Kennel