2010

2010

 

November

 

13:e Madicken flyttade idag hem till sin nya familj. Men vi kommer även i fortsättningen uppdatera hennes sida med nya bilder och resultat.

 

2:a Idag har B-kullens valpbröder flyttat hem till sina nya familjer. Vi önskar er all lycka i framtiden!

 

Oktober

 

22:a B-Kullens valplåda är nu stängd. Vi hoppas att vi kan öppna C-Kullens Valplåda någon gång under 2011/2012. Men det återkommer vi om. Nu ska vi njuta av de små charmtrollen vi har här!

 

9-10:e Den Arktiska Charmören Nemo tog en weekend i utställningsringarna i Sundsvall där han ställdes inför både SKKs o SNKs domare med mycket gott och utmärkt resultat.

 

5:e Sorgen är oerhörd idag. Både Lilleman och Viktor har lämnat oss och flyttat till himlen. Vi saknar dem så otroligt mycket.

 

September

 

15:e Idag fick jag baggen Ansgar i födelsedagspresent! Jag blev nog gladare än vad tackorna blev... Vi hoppas på att de blir lite gladare så småningom så att det kanske blir några lamm till våren...

 

Augusti

 

Valpnyheter finns under Våra Valpar/B-kullens Valplåda

 

23:e B-Kullen är född!!! Idag föddes fyra stycken nya Lots of Fun-hundar. Två svarta hanar, en svart tik och en brun tik.

 

Juli

 

22:a Sunny är verkligen dräktig - nu har vi fått det bekräftat via ultra hos veterinären. Annars är det en liten dam som kan utnyttja situationen ganska ordentligt och hon har lurat oss förr... Men nu får hon stjäla mat med gott samvete eller så länge hon kan hoppa upp på köksbordet...!

 

Juni

 

20:e Nu är Sunny och Lilleman parade! Blir det som vi önskar så kommer det valpar v 33/34 2010.

 

8:e Sunny har börjat löpa idag! Vi hoppas på en parning mellan henne och Lilleman innan Midsommar.

 

Maj

 

28:e Alfons har flyttat lite hemifrån en tid. Brodern Mozart var sällskapssjuk och behövde en kompis att leka med - och vem passar bättre än BroderBus?! Vi väntar fortfarande på att Sunny ska börja löpa... (Missade Johan hela löpet så blir det i januari 2011!)

 

17:e Sunny är tillbaka hos oss för alltid! Vi väntar på parningsdag mellan henne och Lilleman. Förhoppningsvis i slutet av nästa vecka.

 

15:e Viktor som bott i Norge kom hem till oss igen.

 

April

 

13:e Idag har vi sagt farväl till vår älskade Milla för sista gången. Hon fick somna in idag på morgonen.

 

Mars

 

13:e Idag har den Arktiska Charmören Nemo charmat även domaren på sin första utställning. Vi gratulerar till ett bra resultat och en strålande kritik!

 

Februari

 

25:e Lugnet har lagt sig hos Björnlady's. Löpperioden är över för den här gången och Sunny var välkommen hem igen.

 

10:e Nike är ultrad idag! Tyvärr kunde vi inte se några valpar den här gången - nu blir det inga extra förmåner pga dräktighet längre...! Stackars Nike! Vi återkommer när vi vet nästa valpplan.

 

Januari

 

16:e Nu så är Sunny här igen. Lite osämja i Björnlady's flock gör att hon stannar hos oss ett tag. Det tackar vi för!

 

10:e Nike och Lilleman är nu parade och vi hoppas på valpar v11.

 

4:e Nike började löpa för några dagar sedan. Vi hoppas på parning med Lilleman nu till helgen.

 

Copyright © All Rights Reserved

Lots of Fun's Kennel