2011

2011

 

December

 

26:e Sunny är parad! Vi hoppas på svarta och ev bruna valpar mellan henne och Bond vecka 8-9 2012!

 

13:e Sunny har börjat löpa! Vi planerar att para henne med Bond i slutet av december. Svarta och ev bruna valpar kommer förhoppningsvis februari/mars 2012.

 

4:e Helsingfors Vinnarutställning och ytterligare en bra prestation av Lots of Fun's Absent Without Leave och hans ägare Kaisa och Vesa Törn. 2:a bästa hane, cert och CACIB. Ett jättestort grattis till Finland och Bernoban's Kennel.

 

Augusti

 

30:e Avläsningen på Majas HD/ED-röntgen är klar! HD: B/A (prel) och ED: ua(0).

 

26:e Vår tid med Dutchess blev inte så lång som vi hade hoppats på. Hon har idag lämnat oss för att bli en änglahund... Hon fick under sin tid hos oss en diagnos som inte kunde lova henne ett gott och värdigt hundliv, så nu ikväll fick hon somna in i min famn på golvet hos veterinären. Vi saknar dig älskade Dutchie...

 

13-14:e Lots of Fun's Absent Without Leave ställdes ut i Joensuu, Finland, Nationell/Internationell: Öppenklass 1/1 och 1/3. Vi gratulerar Kaisa och Vesa Törn, Bernoban's Kennel till ett fantastiskt bra resultat!

 

3:e Idag flyttade Queenie hem till sin gamla husse och hans nya familj. Vi saknar dig! Men Dutchess stannar kvar på obestämd tid i alla fall!

 

Juli

 

17:e Idag gick Harry inte vidare på Finspångs Brukshundklubbs inofficiella utställning. Kritiken var som tidigare jättebra, men dagens domare tyckte att han var lite för stor. Vi är jättestolta över både Harry och hans matte Annika!

 

Juni

 

15:e Queenie och Dutchess flyttade hem till oss för en liten tid. Vi tackar matte för förtroendet att ha Amadeus dotter och hennes kompis hos oss!

 

6:e Harry (Lots of Fun's BlackBoy with no Dot) blev BIR och BIG-3 idag på Värnamo Brukshundsklubbs inofficiella utställning! Både Harry och matte Annika fick strålande lovord i kritiken och vi är så stolta över dem! Ett jättestort grattis till er båda!

 

Maj

 

22:a Madicken fortsätter att imponera på domarna! Idag var hon på Nordskånska Kennelklubbens Internationella Utställning i Hässleholm och blev BIM-valp! Återigen fantastiskt fin kritik till både henne och matte Rebecca! Jättegrattis till er båda!

 

14:e Madicken (Lots of Fun's BrownGirl with no Dot) har debuterat i utställningsringen i Klubbarp idag och det gick jättebra! De blev oplacerade i BIS-finalen men både Madicken och matte Rebecca fick jättefin kritik och vi är så stolta över dem! Ett stort grattis till er båda!

 

4:e Svea har fått två bagglamm idag!

 

3:e Ett bagglamm och ett tacklamm blev resultatet för vår Elmy idag!

 

2:a Provsvaret om MRSPn har kommit - inga bakterier! Vi är ganska så överlyckliga!!!

 

April

 

30:e Idag har Charlottenbergs första lamm kommit till världen - Ellen fick två bagglamm!

 

Mars

 

20:e Maja har debuterat i utställningsringen med strålande resultat och fantastisk kritik. BIR med Hp på ÖSFKs inofficiella utställning i Ljungsbro. Domare var Camilla Östman. Tyvärr var vi tvungna att åka hem innan finalen men hos oss är Maja ändå BIS 1:a! Både Maja och husse Henrik var jätteduktiga i ringen!

 

Januari

 

5:e Amadeus har blivit morfar! Hans dotter Queenie, Ålyans Brown Passion of Chocolate, har fått valpar på Ålyans Kennel. 4 tikar och 1 hane och alla var bruna. Stort grattis till er!

 

Copyright © All Rights Reserved

Lots of Fun's Kennel