2012

2012

 

 

November

 

3:e Lots of Fun's BlackBoy With No Dot har varit på Småland-Ölands Kennelklubbs Internationella utställning i Växjö idag och där fick Harry ett VeryGood av domaren! Ett stort grattis till Harry som skötte sig Excellent på sin första inomhusutställning!

 

September

 

30:e I Veberöd var det utställning idag och Lots of Fun-syskonen Mimmi och James var där tillsammans med pappa Bond. Mimmi blev BIM och James blev BIR och även BIG-4. Båda med strålande kritik och lovord inför framtiden. Zambassadourgårdens Åke Citroen, pappa Bond, tog fadersrollen på största allvar och visade barnen var ribban ska ligga - BIR, BIG-1 och slutligen BIS-4! Ett stort grattis till er alla!

 

27:e Efter att ha provat på livet hos en ny familj flyttade Madicken hem till oss igen. Borta bra men hemma bäst tycker Lots of Fun's BrownGirl With No Dot!

 

22:a Utställningsdags för två av Lots of Fun-killarna. James är en bra hund - det tyckte även domaren! och han blev BIR och BIG-2 på sin utställning i Lund. Harry var i Skilllingaryd och blev bäst av alla! BIR och slutligen BIS-1! Ett stort grattis till Civis Canis Bonum Sum och till BlackBoy With No Dot!

 

10:e Lots of Fun's BlackBoy With No Dot är nu röntgad med ett fantastiskt fint resultat. Bättre än så här kan det inte bli! HD: A, ED: ua. Ett stort grattis till Harry och ett stort tack till familjen Andersson som tar så väl hand om honom!

 

8:e Inofficiell utställning på Klubbarps Hundklubb i Mjölby för Lots of Fun's syskonen Harry och Maja. Båda fick en jättefin kritik av domaren men de blev oplacerade i BIS-finalen. Ett stort grattis till BlackBoy/Girl With No Dot och tack för en underbar dag och ett särskilt tack till Harrys husse, Stefan som på sin födelsdag fick agera fotograf åt oss! För vi hade händerna fulla i utställningsringen eftersom Penny utställningsdebuterade! Lots of Fun's Coelitus Donum Ad Nos skötte sig bra i ringen och fick en fantastisk fin och mycket lovande kritik - BIS-2 blev resultatet och vi är så stolta över henne!

 

Uppsala Läns Kennelklubb hade sin Nationella utställning i Gimo idag och där blev Selma BIR-valp men oplacerad i BIS-finalen. Toppenkritik återigen! Ett jättegrattis till er!

 

Sydskånska Kennelklubbens Internationella utställning på Sofiero blev en riktig familjetillställning då Lots of Fun's Civis Canis Bonum Sum och Lots of Fun's Concordia Cum Vitae premiärutställdes. Inga HPn för syskonen James och Mimmi den här gången - men övning ger färdighet. Mamma Sunny, Ålyans Wild Sunrise med några av sina gravidkilon kvar fick ett Good och hopp inför framtiden. Pappa Bond, Zambassadourgårdens Åke Citroen, blev 4:e placerad med ett VeryGood. Ett stort grattis till er alla!

 

1:a - 2:a Lots of Fun's Cum Amor Vincit Omnia ställdes ut när Gästriklands Kennelklubb stod värd för 3-dagarsutställningen Högbo International Dog Show. Första dagen uteblev HP:t, men inte ösregnet, andra dagen med fast mark under fötterna sprang Selma till sig på ett HP och en 2:a placering. Strålande kritiklappar även denna gång! Ett stort grattis till Selma och hennes underbara familj!

 

Augusti

 

25:e BIR, BIG-4 är Harrys placering idag när han ställdes ut på Tingsryds Brukshundsklubb och där fick en strålande kritik. Ett stort grattis till Lots of Fun's BlackBoy with no Dot och hans underbara matte!

 

BIR, BIG-3 och en fortsatt utomordentligt bra kritik för Lots of Fun's Cum Amor Vincit Omnia. Ett stort grattis till Selma som varit i Norberg på utställning.

 

19:e BIR, BIG-2 blev Selmas placering idag på Nedansiljans Brukshundsklubb i Rättvik. Lots of Fun's Cum Amor Vincit Omnia fick en fantastiskt fin kritik i valpklass - igen! - och vi är så stolta över henne och hennes duktiga familj!

 

18:e Maja, Lots of Fun's BlackGirl With no Dot, ställdes ut på Östergötlands Kennelklubbs Internationella utställning i Norrköping. Ett Excellent och 2:a placering i Unghundsklass är vi oerhört glada över! Hennes kritik var strålande men domaren "önskar mer stolthet i steget". Men det var nog mer mattes fel än Majas...

 

7:e Lots of Fun's BrownGirl With no Dot, är nu återigen smålänning och har lämnat sin östgötska foderfamilj pga ändrade familjeförhållanden.

 

5:e Ett Very Good småsprang sig Nemo, Lots of Fun's Arctic Charmer, till idag på på Norra Norrbottens Kennelklubbs Nationella utställning i Överkalix. Ett stort grattis från oss alla till en fin kritik och en lyckad dag i ringen!

 

Selma, Lots of Fun's Cum Amor Vincit Omnia, åkte till Kopparbergs Brukshundsklubb där hon i valpklass blev BIR och BIG-3. Ett stort grattis från oss alla!

 

4:e Mammafåret Elmy fick idag hastigt lämna oss och bli ett ulligt moln på himlen... Vi saknar dig...

 

Juli

 

26:e Baggen Skuttis flyttade idag till en ny och större flock där han ska få nöjet att bli pappa till många lamm framöver. Hem till oss flyttade istället baggen Baggis! Välkommen till Charlottenberg!

 

14:e Nemo, Lots of Fun's Arctic Charmer, haltade sig till ett KEP idag på Södra Norrbottens Kennelklubbs internationella utställning i Piteå. Kritikten var glädjande bra och lovar gott inför framtiden! Med hopp om bättring i benet till nästa gång och grattis till en fin kritik!

 

12:e Sommar och semester hör ihop och så även för vår Sunny som åkt till sydligare breddgrader för att hälsa på Bond och sina två valpar.

 

11:e Utställningsdebut i valpklass hos Möklinta Kennelklubb för Lots of Fun's Cum Amor Vincit Omnia. Jättefin kritik, BIR och BIG-1 och Selma hängde med ända fram till placeringarna i BIS:et! Ett stort grattis till er!

 

1:a BIR och ett Cert blev resultatet idag för Lots of Fun's Absent Without Leave. Vi gratulerar och är självfallet återigen väldigt stolta!

 

Juni

 

14:e Den bruna tjejen i B-kullen, Madicken, är nu röntgad och mycket väl godkänd. A på höfter och ua (0) på armbågarna. Grattis till Lots of Fun's BrownGirl with no Dot och familjen Nilsson!

 

Maj

 

30:e Vår bagge MiniHopp betade idag sitt sista gräs här hemma i Charlottenberg och har nu sällskap med de andra ulltussarna i himlen... Du fattas oss...

 

26:e Lots of Fun's Absent Without Leave har varit på utställning och resultatet blev en 2: placering och ett reserv-cert. Ett stort grattis!

 

April

 

29:e C-Kullens Valplåda är nu stängd och valparna är nu små glädjespridare i sina nya familjer. Vi önskar er alla lycka i livet!

 

26:e Tackan Elsa fick en dotter idag!

 

25:e Idag fick vi säga farväl till tackan Ellen som blev hastigt sjuk. Vi saknar dig...

 

23:e Vårens första lamm är här! Elmy fick en bagge och en tacka idag!

 

Mars

 

13:e Majas officiella resultat från höftledsröntgen är klart! Slutresultatet är HD: B/A och armbågarna är sedan tidigare ED: ua (0)

 

Februari

 

29:e Valparna är här! Sex stycken tikar och en ensam hane som allihopa är svarta. Välkommen till världen Lots of Fun's C-kull!!!

 

Januari

 

26:e Sunny är ultrad! Hon är verkligen dräktig! Veterinären var mycket nöjd med både Sunny och de små valparna i magen.

 

Copyright © All Rights Reserved

Lots of Fun's Kennel