2013

2013

 

December

 

1:a Lots of Fun's Dandelion var på utställning i Werl idag och placerade sig som 2:a i sin klass. Ett stort grattis till Dobby och hans ägare Angelika och Frank!

 

November

 

23:e Östergötlands Kennelklubbs Valputställning i Mjölby Ridhus gick av stapeln idag - Funny var där och premiärutställdes. Hon var så duktig och fick jättefin kritik, BIR-valp, BIG-4 och HP och vi är så stolta över henne!

 

2:a Som 2:a bästa Öppenklass hane med CK och jättefin kritik var både Excellenta Harry och hans matte Annika nöjda med dagen i Växjö och Småland-Ölands Kennelklubbs Internationella utställning. Ett stort grattis till Lots of Fun's BlackBoy With No Dot och familjen Andersson för en strålande insats i ringen!!

 

Oktober

 

20:e Mimmi var på SNK-Södras utställning i Anderslöv idag och var den näst snyggaste newfoundlandshunden av dem alla och som den snyggaste tjejen av alla blev hon BIM - BIR blev Qing. Ett stort grattis till Lots of Fun's Concordia Cum Vitae och familjerna Cederlund/Tomej!

 

September

 

29:e Lots of Fun's Dryandra har varit på utställning och bland alla olika valpar blev hon 5:e bästa valp och fick jättefin kritik! Ett stort grattis till Selma och matte Mona! Även Mimmi - Lots of Fun's Concordia Cum Vitae -ställdes ut idag men i Veberöd och hon blev 3:a i sin klass, även hon med fantastisk kritik och HP. Ett jättegrattis till familjen Cederlund!

 

22:a Maja och Maverick har fått sina valpar! Idag föddes en tik och två hanar - den ena lilla hanen ville inte stanna hos oss utan blev en liten ängel efter en stund... Men vi är så tacksamma över den svarta duon som nu bor i vår valplåda! Välkomna till världen!!!

 

15:e Henrik och barnen tog en semestertur till Finland och kom hem med en Chokladdröm! Tack snälla Kaisa och Vesa för förtroendet - vi ska ta väl hand om Bernoban Suklaaunelma - Funny!

 

Augusti

 

31:a BIS-3 i valpklass på Klubbarps Hundklubbs inofficiella utställning blev restultatet för Lots of Fun's Daffodil idag! Grattis!!!

 

25:e Lots of Fun's Daffodil var på Newfoundlandshundens Dagar i Mullsjö och SNKs Rasspecial - hon blev oplacerad i valpklassen men fick jättefin kritik och ett HP! Ett stort grattis till Daffi och matte Andrea!

 

14:e Ultrat är gjort och Maja är verkligen dräktig!

 

Juli

 

19:e Maja är nu hemkommen från sin parningsresa till Danmark där hon träffade Maverick, Ohoi's Green River at Little Bears. Nu hoppas vi på svarta valpar v 38!

 

Juni

 

26:e Himlen har fått en ängel... Amadeus är inte längre hos oss och saknaden är enorm...

 

9:e James är inte bara en bra hund - han är Excellent! Lots of Fun's Civis Canis Bonum Sum ställdes ut på Svenska Newfoundlandshundklubbens Rasspecial i Hässleholm och blev 1:a Juniorklasshane med CK och vi är så stolta över honom och matte Anki!

 

Henrik skickades iväg på Hönsmarknad idag! Han kom hem med en bur med Gott och Blandat...! Några Brahmor, Dvärgkochiner och några som jag inte ens vet namnet på... Om det är enbart tuppar återstår att se!

 

6:e Tuppen var trogen sin lilla höna! Av alla ägg i äggpopparen var det bara två kycklingar! Arthur och Kackel!

 

1:a Excellenta Lots of Fun's BlackBoy With No Dot ställdes ut på Östergötlands Nationella utställning i Norrköping och blev 2.a bästa Öppenklasshane! Ett stort grattis till Harry och hans familj - vi är så stolta över er!

 

Maj

 

9:e Finsk Utställnings Champion!!! Grattis säger vi till Kaisa och Vesa på Bernobans Kennel som är ägare till Henrik - Lots of Fun's Absent Without Leave. Vi är oootroligt stolta och glada!!! GRATTIS till er!

 

13:e Räven, eller någon annan, har varit på besök i hönshuset... Vi har några chockade hönor kvar och Alfreds favoritkyckling - Tuppen! Vi hoppas att det finns några kycklingar i äggen vi samlade ihop från redena... Vi saknar er...

 

5:e Det sista lammet föddes idag. Ruth födde en liten bagge. Hans syster blev en ängel...

 

April

 

24:e Utökning i fårfamiljen! Ytterligare en bagge och en tacka föddes idag. Stolt mamma är fåret Gulli.

 

21:a Fåret Elsa fick idag årets första lamm En bagge och en tacka bäar nu ikapp ute i stallet.

 

14:e Idag föddes Madickens valpar! 8 st bruna valpar, fem tikar och tre hanar har nu blivit vår D-kull! Välkomna till världen!

 

Mars

 

11:e Madicken är ultrad och det finns ett gäng valpar där!

 

1:a Penny är röntgad med ett mycket lovande resultat! HD (prel) A, ED 0 (ua). Vi är så stolta över vår Lots of Fun's Coelitus Donum Ad Nos.

 

Februari

 

10:e Madicken är nu parad med Guldbjörnen's Hector och vi hoppas på valpar v 15-16 2013.

 

Januari

 

1:a Lots of Fun's Cum Amor Vincit Omnia blev 2012 års Vinstrikaste Newfoundlandstikvalp! Ett stort grattis till Selma och hennes fantastiska ägare!

 

Copyright © All Rights Reserved

Lots of Fun's Kennel