2015

 

Copyright © All Rights Reserved

Lots of Fun's Kennel

2015

 

November

16:e Maja är ultrad idag men det var tomt på valpar. Så tyvärr inga valpar den här gången...

 

 

Oktober

Vi hoppas på valpar i december mellan Maja - Lots of Fun's BlackGirl With No Dot och

Baron - INT UCH FI UCH SE UCH LU UCH EE UCH Kivisilmän Muskettisoturi.

 

25:e Lots of Fun's Concordia Cum Vitae ställdes ut på SNK-Södras inofficiella utställning i Anderslöv. Bland alla hundarna där blev Mimmi inte bara BIR med HP utan även BIG-3:a! Ett stort grattis till Mimmi och familjen Cederlund!

 

 

September

13:e Baggen Åskar har nu gjort våra tackor och Gulliver sällskap i hagen och vi hoppas på lamm framåt våren.

6:e Idag flyttade våra Mangalitsagrisar - Ungerska Ullgrisar in i stallet. Välkommen Greta Gris och Fläsk Fia!

 

Augusti

29-30:e Newfoundlandshundens Dagar i Mullsjö och SNKs Rasspecial besöktes i år av tre Lots of Fun's hundar. Systrarna Cum Amor Vincit Omnia och Concordia Cum Vitae som fick VeryGood första dagen och Good dagen efter. Erp Den Ettertraktede fick en jämnare bedömning och bedömdes vara VeryGood båda dagarna. Grattis till Selma, Mimmi och Haddock!

 

Juni

14:e SNK-Södra hade sin rasspecial idag i Hässleholm. Två av Lots of Fun's hundar var där och fick Very Good av domaren. Grattis till Mimmi och Haddock - Lots of Fun's Concordia Cum Vitae och Lots of Fun's Erp den Ettertraktede.

 

Maj

9:e Selma var i Ystad idag och ställdes ut på Brukhundklubbens inofficiella utställning. Ett stort grattis till Lots of Fun's Cum Amor Vincit Omnia och hennes matte Ewa som slog pappa Bond och blev BIR och även BIG-2!

 

1:a Idag blev vår Lussekatt en ängel... Vi saknar dig...

 

April

11:e Idag utmanade vi Aneby Brukshundklubbs funktionärer men även oss själva och hundarna genom att vara med på BPH (Beteende och Personlighetsbeskrivning Hund) med Maja och Funny. De bjöd på många skratt men inte så många överraskningar - de är som de är, när de inte är som de ska... På ett ungefär som en newfoundlandshund bör vara helt enkelt!

 

Mars

28:e Dobby blev 1:a i sin klass med ett Very Good från domaren idag på Malmös Internationella utställning. Grattis till Lots of Fun's Dandelion och hans ägare Angelika och Frank!

 

Februari

27:e Selma, Lots of Fun's Cum Amor Vincit Omnia, är röntgad. Resultatet blev lite blandat och utspritt: HD: D/C, ED: ua(0)/1.

 

Januari

22:a Funny är nu officiellt röntgad på höfterna och resultatet blev lika som innan - HD:C/D.

 

20:e Hönshuset har fått tillökning - några små kycklingar kikade fram ur ett rede!

 

18:e Hemsidan får ett nytt utseende och ska förhoppningsvis fungera inom kort.

 

10:e Penny var på Svenska Newfoundlandshundklubbens Rasspecial i Sollentuna och fick ett Very Good av domaren. Grattis säger vi till Lots of Fun's Coelitus Donum Ad Nos och hennes ägare Andrea!