Om oss

 

Copyright © All Rights Reserved

Lots of Fun's Kennel

Här en bit utanför Tranås i norra Småland bor vi, Åsa och Henrik, med våra hundar, katter, får, höns och två små busfrön till söner Alfred och Melker.

Vi är uppväxta med hundar runt omkring oss, Åsa med schäfrar och Henrik med taxar. Men av någon anledning så var det newfoundlandshunden som letade sig in lite extra i våra hjärtan. Vi har försökt att byta ras några gånger och tittat på alla möjliga varianter bara för att till slut konstatera att alla egenskaper vi vill ha hos en hund finns i newfoundlandshunden – ibland får man bara kämpa lite för att hitta dem!

 

Lots of Fun - Vårt kennelnamn representerar vår syn på hur det ska vara att ha hund och vilket förhållningssätt alla vi hundägare ska ha till varandra. Sen är det kanske inte alltid så roligt när golvet är nytorkat och middagen står framdukad och ett gäng leriga pälsmonster störtar in genom dörren och skövlar allt... Eller när man för en gångs skull planerat att åka på semester utan hund och den enda hundvakten som fanns tillgänglig råkar att blir sjuk... Så ibland är det kanske inte alltid väldigt roligt att ha hund och just då kan det vara svårt att komma ihåg varför man håller på med hundar och allt vad det innebär - men sen, när man får ett tungt och dregligt huvud i knäet som vill bli kliat i örat, då finns det inga problem i världen - om man nu inte tagit på sig finkläderna och precis var på väg ut…

 

Så hjärtligt välkomna in till oss och hoppas att ni får en trevlig stund på vår hemsida.

 

 

Väl mött!

 

Åsa - Henrik - Alfred - Melker